Postcode Loterij Luchtfoto 6.406 winnende loten

Postcode Loterij Luchtfoto 6.406 winnende loten

Winnen doe je bij de postcodeloterij

De Nationale Postcode Loterij introduceert gepersonaliseerde luchtfoto’s als prijs in de september trekking.
Ruim 5000 winnaars kunnen voor hun eigen postcode een aantal producten kiezen: kaarten van rond 1900, luchtfoto’s van rond 1960 en luchtfoto’s van 2012. Zo ontstaat een bijzonder tijdsbeeld van Nederland van de afgelopen eeuw.

Grootschalig gepersonaliseerd
In samenwerking met Dotka Data kan de Postcode Loterij gepersonaliseerde luchtfoto prijzen aanbieden.
Elke winnaar kan op de actiesite postcodeloterij.luchtfoto.nl op maat uitgesneden prijzen kiezen.
Zo komt iedere postcode-huisnummer mooi in het midden te liggen, waardoor winnaars dit echt als een persoonlijke prijs zullen ervaren: de Postcode Loterij Luchtfoto

Postcode Loterij Luchtfoto prijs

Winnaars kunnen uit verschillende prijzen kiezen, afhankelijk van het aantal meespelende loten. Men kan kiezen voor luchtfoto prints van 36x24cm (A4+) tot poster-formaten op A3, A2 of A1.
Men kan ook kiezen voor een set van Toen en Nu, waarbij 50 jaar historie in beeld gebracht wordt op precies dezelfde schaal en uitsnede: Van een jaren ’60 luchtfoto van Kadaster (Toen) tot een 2012 luchtfoto van Cyclomedia/Aerodata (Nu), uitgesneden rond de postcode of wijk van een prijswinnaar.

Luchtfoto’s als prijs
Samen met de Postcode Loterij maakt Dotka ook dit keer weer een leuke koppeling tussen geografische gepositioneerde luchtfoto’s en kaarten en de inwoners van Nederland.
Daarmee probeert Dotka de kloof tussen de geo-sector en de burger te verkleinen.